LTU-vaunujärjestelmä

L-vaunu

L-vaunu on ihanteellinen lisä vapaasti seisoviin työpisteisiin. Se tuo materiaalit lähemmäksi työntekijöitäsi ja edistää nopeaa ja ergonomista käsittelyä. Kallistettavat hyllytasot voidaan säätää korkeussuunnassa halutulle korkeudelle.

Kokoa oma L-vaunusi 
LTU-vaunukonfiguraattorillamme.

T-vaunu

T-vaunussa on keskituet, joiden ansiosta hyllyihin ja säilytysrasioihin on helppo päästä käsiksi molemmilta puolilta. Näin työkalut ja materiaalit voidaan sijoittaa kahden työpisteen välille. Rinnakkainen tyhjennys ja täyttö tukee myös ryhmätyötä joustavalla materiaalivirralla.

Kokoa oma T-vaunusi 
LTU-vaunukonfiguraattorillamme.

U-vaunu

U-vaunu kuljettaa raskaita kuormia maksimaalisella turvallisuudella. Siinä on neljä stabiilia tukea suoraan ohjauspyörien yläpuolella, mikä tarjoaa tukevan ja varman tuen hyllyille.

Kokoa oma U-vaunusi
LTU-vaunukonfiguraattorillamme.

S-vaunu

S-vaunu on poikkeuksellisen kompakti. Nämä helposti käsiteltävät pick and place –vaunut sopivat työkaluille ja pienille materiaalimäärille, kun niitä tarvitaan - nopeasti.  Vaunuun on saatavana myös keskipilarin korkeussäätö. Hyllytasossa on reilu reuna, jonka ansiosta hyllytaso on helppo säätää haluttuun kulmaan.

Kokoa oma S-vaunusi 
LTU-vaunukonfiguraattorillamme.