Rungot

X-Line-runko

Tässä olemme rakentaneet asiakkaallemme rungon X-Line-profiileista. Kaikki ulkosivut ovat umpinaisia, jotta ulkonäkö on uraton ja siisti. Sovellus on puhdastilaympäristössä ja sen on siksi oltava helppo puhdistaa. Siksi asiakas on käyttänyt X-Line-profiilisarjaamme, jossa on umpinaiset sivut eikä yhtään pyöreää kulmaa.

Tämän ansiosta ulkopinnoissa ei ole onteloita eikä vaikeasti puhdistettavia paikkoja. Erittäin hyvä tuote esim. puhdastiloihin tai ympäristöihin, joissa vaaditaan suurta puhtautta.

XMS-runko

Tässä olemme rakentaneet asiakkaallemme rungon XMS-profiileista. Kaikki ulkosivut ovat umpinaisia ja lasiluukut tiiviitä. Asiakas antaa ratkaisulle korkeimman arvosanan alhaisesta melutasosta ja erittäin helposta kaapeliasennuksesta. XMS-profiilien avulla asiakas voi asentaa kaapelit runkoon ja koneyksikölle asti liittyvissä kaapelikanavissa.

XMS-profiilijärjestelmää käytettäessä se näyttää tuplasti paremmalta kuin kilpailijoiden rungot, mikä meistä Aluflexilla oli todella mukava kuulla!

Käsikäyttöinen lineaarirunko

Tässä meillä on käsikäyttöinen lineaariliike X- ja Y-suuntia varten, koordinaattipöytä syöttöä varten. Alumiiniprofiileista valmistetun rungon ansiosta lineaarikiskojen asennus on erittäin helppoa eikä työstöä tarvita.

Kiskojohteet kiinnitetään alumiiniprofiileihin ilman työstöä ja vaunut suoraan alumiinikiskon uraan – esimerkki siitä, miten säästät helposti aikaa ja rahaa!